Barrier Run Bergen op Zoom

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

De Bergse Barrier Run wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. De Barrier Run is een uitdagende obstacle run op één van de mooiste locaties in Bergen op Zoom:

De Binnenschelde.

 

Het parcours van 7,5 km is uitgezet rondom de Binnenschelde en de start is vanaf de gezellige Boulevard bij Het Strandhuys. Het natuurgebied rondom het water biedt spectaculaire hindernissen en is uiteraard uitgebreid met spannende opdrachten en obstacles om het uiterste uit jezelf te halen! Na de run is het lekker nagenieten op de Boulevard of op het strand aan het water. Uiteraard met gezellige muziek, een hapje en een drankje. De run is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar en bestaat uit 1 afstand.

 

De Bergse Barrier Run is een initiatief van de Junior Kamer Het Markiezaat, onderdeel van JCI Nederland. De Junior Kamer organiseert projecten binnen de gemeente Bergen op Zoom waarbij we ons inzetten voor een goed doel en waarbij we graag een positieve bijdrage leveren voor onze mooie stad. Dit is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam.

De Bergse Barrier Run staat dit jaar in het teken van de RopaRun.

 

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

Dus doe mee en steun ons om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel! Verzamel je running mates en laat zien dat je de Barrier Run aan kan. Of je nu een geoefende ‘mud runner’ bent, voor de allereerste keer aan een Obstacle Run meedoet of zin hebt om lekker met je vrienden / ouders / begeleiders te komen baggeren; de Bergse Barrier Run is voor iedereen! Challenge & fun gegarandeerd! Tevens garanderen we dat de volledige opbrengst van de deelnemers gedoneerd wordt aan een van de goede doelen van de Roparun. Dus 100% van de ticketprijs. En hopelijk nog iets meer met hulp van onze geweldige sponsoren.

Koop je tickets hier op de site!

 

Onze run word mede mogelijk gemaakt door de Roversrun & de vrijwilligers van de RopaRun, wij bedanken hen voor hun steun, inzet en gesponsorde obstakels.

 

De Route

   

Sponsoren

De run zou niet mogelijk zijn zonder onze sponsoren.

                                                                     

Tickets zijn vanaf nu te koop!

Bestel hier uw tickets. Let er op dat als u met een groep wilt lopen u voor het zelfde startblok tickets aanschaft.

Totale maximale capaciteit: 400 deelnemers